رفتن به بالا
تلفن : 0313-6830164

دیپلم



  • بسمه تعالی

    دستورالعمل هاو آئین نامه ها:

    بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه و در اجرای سیاست های تمرکز زدایی اختیار اجرای بخشی از آموزش های مهارتی کارودانش که قبلا در اختیار وزارت آموزش و پرورش بود به ادارت کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تفویض گردید. این آموزش ها از طریق نظارت ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها و اجرای موسسات فرهنگی هنری و آموزشگاه های مربوطه فرهنگی هنری به اجرا در می آید. از سال ۱۳۹۴ موسسه فرهنگی هنری بینات نیز با اخذ موافقت نامه اصولی اقدام به برگزاری دوره های تخصصی برای متقاضیان دریافت دیپلم کاردانش در رشته های هنری می نماید.

    دانلود آئین نامه آموزش های مهارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

    جدول تعداد دروس و واحدهای مربوط به رشته ها

    لیست رشته های نظام جدید

    لیست رشته های نظام قدیم

     

    شیوه نامه:

    توضیحات عمومی درباره دیپلم کاردانش زیر مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

    افرادی که تا کنون موفق به اخذ دیپلم درسی آموزش و پرورش نشده اند، می توانند با گذراندن ۵۳.۵ واحد دروس عمومی دبیرستان(که با همکاری مدارس آموزش از راه دور برگزار می شود) و ۴۲.۵ واحد مهارت در مراکز مهارت آموزی کاردانش موفق به اخذ دیپلم شده و بدون نیاز به پیش دانشگاهی در آزمون دانشگاه شرکت نموده و به آسانی ادامه تحصیل دهند.

    ۱-دروس مهارتی:

    • در حال حاضر موسسه فرهنگی هنری بینات دارای ۵ مجوز رسمی از مجموعه های کاردانش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در رشته های گرافیک رایانه ای ، مدیریت و برنامه ریزی خانواده، تصویرسازی و جلوه های ویژه رایانه ، عکاسی دیجیتال و تصویربرداری می باشد.
    • رشته های گرافیک رایانه ای و تصویربرداری به دلیل پوشش دادن تعداد واحد بیشتر (۴۲.۵) در قالب دروس کمتر از استقبال بیشتری برخوردار است.
    • هر رشته از رشته های فوق دارای چندین مهارت می باشد و به ازاء هر مهارت یک گواهینامه برای متقاضی صادر می گردد.برای مثال در رشته گرافیک رایانه ۵ گواهینامه برای شرکت کنندگان صادر می شود.
    • فراگیرانی که قصد ادامه تحصیل در رشته های کامپیوتر دانشگاه سراسری،آزاد، پیام نور و غیر انتفاعی دارند باید در رشته تصویر سازی رایانه ای ثبت نام نمایند.
    • با توجه به بخش نامه سازمان سنجش ، فراگیر با هر دیپلمی می تواند در یکی از رشته های دلخواه دانشگاه جامع علمی کاربردی بدون آزمون ثبت نام کرده و ادامه تحصیل دهد.
    • آزمون های پایانی هر ساله در سه دوره ۱- دیماه ۲-خردادماه و ۳- شهریورماه برگزار می گردد و فراگیران می بایست تا ۴۵ روز قبل از آزمون ها جهت ثبت نام و شرکت در آزمون ها اقدام نمایند.
    • عزیزانی که در دوره مهرماه ثبت نام نمایند،اواخر خردادماه سال بعد موفق به اخذ کامل مهارت ها شده و فراگیرانی که دیماه در دوره ها شرکت نمایند اواخر شهریور ماه فارغ التحصیل خواهند شد.
    • جهت مشاهده شهریه دوره ها  به قسمت شرایط ثبت نام مراجعه نمایید نمایید.

    ۲-دروس عمومی:

    • دیپلم ردی ها و دارندگان مدرک قبولی سال سوم نظام قدیم و یا دوم نظام جدید نیازی به گذراندن دروس عمومی ندارند.
    • افرادی که به هیچ وجه موفق به گذراندن دروس عمومی نشده و یا دوره اول و دوم دبیرستان را به طور کامل نگذرانده اند ، می توانند به صورت غیر حضوری در یکی از مراکز آموزش از راه دور ثبت نام نمایند.
    • در این موسسه، علاوه بر مشاوره دروس مهارتی ، مشاوره دروس عمومی نیز توسط کارشناسان مجرب به صورت رایگان انجام می گردد.
    • شایان ذکر است ثبت نام دروس عمومی از سه ترم پاییز (مهر ماه)، زمستان (دی ماه) و تابستان (تیرماه) انجام می گیرد.

    ۳-توضیحات ضروری:

    • افرادی که قصد تسریع در دریافت دیپلم رسمی آموزش و پرورش دارند می بایست به طور همزمان در مراکز آموزش از راه دور و یا مدارس بزرگسال ثبت نام نموده و دروس عمومی باقیمانده را تا پایان دوره مهارتی به اتمام برسانند. دارندگان مدرک قبولی سال سوم نظام قدیم یا دوم نظام جدید که دروس عمومی را قبلاً گذرانده‌اند نیازی به گذراندن دروس عمومی ندارند.
    • پس از اتمام دوره مهارت جهت صدور دیپلم، ثبت نام در یکی از مراکز آموزشی بزرگسالان الزامیست.
    • جهت ادامه تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی و آزاد نیازی به گذراندن دوره پیش دانشگاهی نمی باشد.
    • جهت ادامه تحصیل در در مقطع کارشناسی پبوسته گذراندن پیش دانشگاهی الزامیست.

     

    ۴-شیوه اجرا:

    • اخذ گواهینامه های مهارت  برای در یافت دیپلم کاردانش به شیوه حضوری(آزمون جامع ) و غیر حضوری(آزمون ادواری) انجام می شود.
    • متقاضیان دوره حضوری ضمن برخورداری از امکان حضور در کلاسهای مهارت آموزی و دریافت خدمات آموزشی مستقیم ، از امتیاز کسب ۵ نمره میان ترم  برای دروس عملی و تئوری نیز برخوردار می شوند که در اینصورت در آزمون نهایی نیازمند تنها ۷ نمر ه برای قبولی می باشند.
    • متقاضیان دوره غیر حضوری می بایست تمام نمر ه قبولی  خود را از آزمون نهایی کسب نمایند .
    • موسسه بینات امکان ارائه خدمات آموزشی برای متقاضیان در سراسر کشور را فراهم آورده است . و کارشناسان این مجموعه آماده ارائه خدمات مشاوره در تمامی ایام سال می باشند. (تلفن کارشناس: ۰۹۳۷۰۲۶۱۴۲۲)
    • کانال در تلگرام: t.me/diplom_isf
    • کانال در سروش: sapp.ir/diplom_isf
    • کانال در بله: ble.im/diplom_isf

     

  • گرافیک رایانه

    گرافیک رایانه‌ای یا گرافیک کامپیوتری یکی از قدیمی‌ترین شاخه‌های علوم رایانهاست که به ترسیم، تغییر، و کار با تصاویر به شیوه‌های محاسباتی و رایانه‌ای اقدام می‌نماید. گرافیک رایانه‌ای یکی از پرجاذبه‌ترین و وسیع‌ترین کاربردهای رایانه‌هاست.بازی های رایانه ای، برنامه‌های ساخت پویانمایی‌ دوبعدی و سه‌بعدی، شبیه‌سازیهای محاسباتی ، و پردازش تصاویر را می‌شود به‌عنوان چند نمونه نام برد.

    ۱- تعریف مهارت طراحی گرافیک سیاه وسفید

    طراح گرافیک سیاه وسفید کسی است که با تکیه بر دانش مبانی هنرهای تجسمی از عهده کادر بندی ، به کارگیری عناصر بصری ، ایجاد بافت و حجم مجازی بر آمده و در اجرای آثار گرافیکی سیاه وسفید بتواند از تناسبات طلایی ، تعادل و توازن ، کنتراست و ریتم به خوبی استفاده نموده و اصول ترکیب بندی را رعایت نموده و نیز بتواند علائم و نشانه های گرافیکی را طراحی نماید.

    ۲- تعریف مهارت طراحی گرافیکی رنگی

    طراح گرافیک رنگی کسی است که با تکیه بر دانش مبانی هنرهای تجسمی و توانایی های طراح گرافیکی سیاه وسفید از عهده تجزیه وتحلیل رنگها، ترکیب رنگهای اصلی و ساخت رنگهای ثانویه ، بکارگیری رنگهای مکمل ورنگهای متضاد و استفاده از هارمونی رنگها در خلق آثار گرافیکی برآمده و نیز بتواند با استفاده از رنگهای مختلف بافت و حجم پردازی کرده و همچنین ایجاد حرکت و ریتم نماید و علاوه بر اینها بتواند با تجزیه فرم و رنگ آثار هنرمندان نقاش تجربیات آنها را برای خلق آثار گرافیکی مورد استفاده قرار دهد.

    ۳- تعریف مهارت کاربر رایانه ای

    کاربر رایانه کسی است که با ضمن رعایت اصول ایمنی و بهداشتی ، با تکیه بر مفاهیم و مبانی رایانه ، سیستم رایانه ای را راه اندازی نماید و بتواند از سیستم عامل ویندوز از عهده ذ خیره سازی ، نگهداری و مدیریت اطلاعات برآمده و با بکار گیری نرم افزار و سخت افزار خروجی اطلاعات را تحویل دهد. علاوه بر آن بتواند با استفاده از اینترنت اطلاعات مورد نظر را جستجو و استخراج نماید و از پست الکترو نیک جهت ارسال و دریافت اطلاعات استفاده نماید.

    ۴- تعریف مهارت تایپ رایانه ای

    تایپیست رایانه ای کسی است که علاوه بر داشتن مهارت کاربر رایانه از عهده ایجاد متون فارسی و لاتین و انجام عملیات روی متن ، قالب بندی متون ، کار با سبکها- الگوها وTab ، ایجاد جداول ، طراحی صفحات ، چاپ متون و کار با امکانات پیشرفته در نرم افزارMs Word بر آید و قادر به تایپ سریع متون فارسی و لاتین باشد.

    ۵- تعریف مهارت گرافیک رایانه ای

    گرافیست رایانه کار کسی است که با اتکا به دانش استفاده از رایانه بتواند بعد از نصب و راه اندازی نرم افزارهای مورد نیاز، تصاویر و عکس های دلخواه را به رایانه انتفال و ذخیره نماید . سپس با استفاده از نرم افزار فتوشاپ تنظیمات اولیه مربوط به نور ، رنگ و کنتراست را روی عکس اعمال و بعد از آن بتواند با به کار گیری نرم افزار کورل دراو بر دانش گرافیک طرح وپروژه های گرافیکی را اجرا نماید.

    ۴۲.۵ واحد درسی گرافیک کامپیوتری

    عنوان استاندارد مهارت و درس کد استاندارد تعداد واحد نظری تعداد واحد عملی مجموع
    طراحی گرافیکی سیاه وسفید ۸۳ – ۰۱/۸ – ف ، هـ ۱ ۳ ۴
    طراحی گرافیکی رنگی ۸۳ – ۰۱/۹ – ف ، هـ ۱ ۲ ۳
    کاربررایانه ۸۳ – ۱۱/۳ – ف ، هـ ۲ ۳ ۵
    تایپ رایانه ای ۸۳ – ۱۱/۴ – ف ، هـ ۱ ۱/۵ ۲/۵
    گرافیک رایانه ای ۸۳ – ۱۱/۸ – ف ، هـ ۸ ۲۰ ۲۸

    زمینه اشتغال گرافیک رایانه ای :

    فارغ التحصیلان می توانند در مراکز و موسسات فرهنگی وهنری ، میراث فرهنگی و صنایع دستی – صدا وسیما ، کانونهای پرورشی ، کانونهای تبلیغاتی و چاپخانه ها ودر ادارات و نهاد ها مشغول به کار شوند .هم چنین میتوانند با راه اندازی کارگاههای خصوصی و یا همکاری با ادارات فعالیت نمایند.

    مدیریت و برنامه ریزی خانواده

    دیپلم مدیریت و برنامه‌ ریزی امور خانواده دارای برنامه‌های درسی میان رشته‌ای است که برای تربیت نیروی انسانی لایق و شایسته به عنوان مدیر خانواده یا مادران آینده جامعه برنامه‌ ریزی و سازمان‌ دهی شده است. هدف از دیپلم مدیریت خانواده ایجاد مهارت‌ های پذیرش مسئولیت و اعمال اصول مدیریت در تصمیم‌ گیری‌ ها و احساس مسئولیت‌ ها و مشاوره با آنان به مشارکت در حل مشکلات خانواده خویش و کمک به سایر خانواده‌ ها به نحو شایسته است. به عبارت دیگر هدف دیپلم مدیریت خانواده ایجاد مهارت و شایستگی در مدیر خانواده است تا بتواند علاوه بر وظایف مادری، همسری، هدایت خانواده، همزیستی با بستگان و خویشان و کمک به سایر افراد خانواده، برای ارتقای فرهنگ خانواده کمک به اقتصاد آنان در حد توان خویش تلاش کند.

    فارغ التحصیلان دیپلم مدیریت خانواده بدون گذراندن دوره پیش‌ دانشگاهی در آزمون سراسری – آزمون ورودی کاردانی پیوسته شرکت کرده و پـس از احراز قبولی موفق به اخذ مدرک کاردانی می‌ شوند.

    همچنین دارندگان دیپلم مدیریت خانواده بدون گذراندن دوره پیش دانشگاهی در آزمون ورودی آموزشکده های وابسته به دانشگاه جامع (علمی – کاربردی) شرکت کرده و پس از احراز قبولی ادامه تحصیل داده و موفق به اخذ مدرک کاردانی شوند.

    این افراد بدون گذراندن آزمون سراسری می توانند در آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده و پس از دوره کاردانی پیوسته ادامه تحصیل داده و موفق به اخذ مدرک کاردانی شوند.

    زمینه اشتغال مدیریت و برنامه ریزی خانواده:

    دانش‌ آموختگان این رشته می‌ توانند پس از فراغت از تحصیل سرپرستی و مدیریت کارگاه‌ های گل‌سازی، طراحی و گل‌آرایی منازل و مجالس، سفره عقد و… مدیریت فروشگاه‌ های گل‌های طبیعی و مصنوعی، مدیریت و سرپرستی سالن‌های آرایش و زیبایی، خیاطی، گلدوزی، حاشیه‌دوزی لباس‌ ها، مدیریت کارگاه‌های آشپزی و شیرینی‌پزی، پرستاری، نگهداری بیماران، سالمندان، انجام کارهای مدیریتی در کارگاه ها وفروشگاه ها مهد کودک ها وکودکستانها خیاطی و…….

    ویژگی این رشته این است که در صورت شاغل نشدن مطالبی را که در طول تحصیل آموخته بصورت عملی وکاربردی بوده در هر شرایطی برای خود فرد وخانواده اش قابل استفاده می باشد ودختران با علم و آگاهی و توان عملی با مسائل زندگی مواجه شده بهتر و آسانتر از عهده ی مشکلات زندگی بر آمده خانواده را به طور صحیح به سر منزل مقصود میرساند.

    ۳۴ واحد درسی مدیریت و برنامه‌ ریزی امور خانواده

    عنوان استاندارد مهارت و درس کد استاندارد تعداد واحد نظری تعداد واحد عملی مجموع
     برنامه ریزی امور خانواده  ۸۷ – ۳۰/۱ – ف ، هـ  ۵ ۲ ۷
     هنر در خانه  ۸۷ – ۳۰/۲ – ف ، هـ  ۵/۵ ۹/۵ ۱۵
     مهارت های سالم زیستن (مقدماتی)  ۸۷ – ۳۰/۳/۱ – ف ، هـ  ۴ ۲/۵ ۶/۵
     مهارت های سالم زیستن (پیشرفته)  ۸۷ – ۳۰/۳/۲ – ف ، هـ  ۳/۵ ۲ ۵/۵

    عکاسی دیجیتال

     دیپلم عکاسی یکی از رشته های پر مخاطب کاردانش می باشد. در رشته دیپلم عکاسی مهارت های طراحی سیاه و سفید، طراحی رنگی، عکاسی سیاه و سفید، عکاسی رنگی، عکاسی آتلیه ای و روتوش فیلم عکس تدریس می شود.

    علاقه مندان به رشته دیپلم عکاسی می باستی با مبانی و اصول عکاسی و راهبری کامپیوتر آشنایی داشته باشند. چرا که در آزمون مهارت دیپلم عکاسی استفاده از دوربین های عکاسی و نرم افزار فتوشاپ جهت روتوش عکس مورد سوال قرار می گیرد.

    افرادی که دیپلم عکاسی را انتخاب می کنند باید بدانند که عکاسی هنری کاربردی است که با توجه به گسترش فضای رسانه ها در زمان حال بهره برداری های متنوعی از آن می توان نمود. از حداقل هایی چون داشتن عکس هایی مناسب به صورت شخصی تا حداکثرهایی همچون بازار کار گسترده و حرفه ای در گرایش های گوناگون و بدین وسیله از بازار کار مطلوبی در آینده بهره می برند.

    رشته دیپلم عکاسی با ۴۳ واحد درسی یکی از پرواحدترین مهارت های هنری در شاخه کاردانش شناخته می شود.

    عکاسی یکی ازرشته های مهارتی هنر،درمجموعه نهم کاردانش آموزش وپرورش وبرابر ۴۳ واحددروس مهارتی کاردانش بوده ودارای ارزش کاربردی وهنری ویژه ای است.

    عناوین مهارت دراین رشته عبارتنداز :

     

    عنوان استاندارد مهارت و درس کد استاندارد تعداد واحد نظری تعداد واحد عملی مجموع
     طراحی­ گرافیکی سیاه و سفید ۸۳ – ۰۱/۸ – ف ، هـ ۱ ۳ ۴
     طراحی گرافیکی رنگی ۸۳ – ۰۱/۹ – ف ، هـ ۱ ۲ ۳
     عکاسی سیاه و سفید ۸۴ – ۰۸/۲ – ف ، هـ ۴ ۱۱ ۱۵
     عکاسی رنگی ۸۴ – ۰۸/۳ – ف ، هـ ۲ ۶ ۸
     عکاسی آتلیه ­ای ۸۴ – ۰۸/۴ – ف ، هـ ۲ ۶ ۸
     روتوش فیلم و عکس ۸۴ – ۰۸/۵ – ف ، هـ ۲ ۳ ۵

    هنرجویان باگذراندن این رشته مهارتی وتکمیل یامعادل سازی دروس عمومی می توانند موفق به اخذ دیپلم رسمی آموزش وپرورش شوند.

    هنرجویان در این رشته با اصول عملی و تکنیکی سبک های مختلف عکاسی ، ظهور و چاپ عکس ،نورپردازی و رتوش آشنا شده ومهارت کاربردی پیدا می کنند.

    زمینه اشتغال عکاسی دیجیتال:

    تاسیس استودیو عکاسی، عکاسی صنعتی، ارائه خدمات عکاسی مجالس و عکاسی آتلیه ای، عکاسی خبری، عکاسی مد و پوشاک

    عکسبرداری ازمراسم، سمینار ها، عکاس سینما، عکاس تبلیغاتی، خبری، صنعتی، پرتره

    تصویربرداری

    تصویربردار کسی است که با اتکاء به دانش مبانی هنرهای تجسمی و ضمن رعایت اصول ایمنی و بهداشتی از عهده آماده‌سازی و به کارگیری صحیح تجهیزات و لوازم تصویربرداری، نورپردازی صحنه‌های داخلی، نورسنجی و تنظیم رنگ، نور و کادر دوربین، تصویربرداری، تصویربرداری روی دست، نوشتن فیلمنامه‌های کوتاه، طراحی استریبوردهای ساده، مدیریت و کارگردانی پروژه‌های تصویربرداری برآید.

    سطح آموزشی مهارت‌ها شامل تربیت نیروی انسانی متخصص در سطوح نیمه ماهر و ماهر و استادکاری در استفاده از هنر تصویربرداری برای ثبت لحظات تاریخی اجتماعی سیاسی، تربیت نیروی مورد نیاز در سطح دیپلم جهت ارائه خدمات در بخش تصویربرداری (مجالس ـ مراکز صنعتی ـ فیلم‌های آموزشی) است. فرد با رسیدن به توانایی هنر تدوین و میکس و همچنین دانش استفاده از رایانه می‌تواند ضمن رعایت اصول ایمنی و بهداشتی، پس از آماده‌سازی سخت‌افزار و نرم‌افزارهای مورد نیاز در تدوین و میکس رایانه‌ای، بعد از بازبینی فیلم‌های برداشت شده و تهیه تایم کد و ذخیره‌سازی فیلم‌های برداشت شده در رایانه، آنها را تدوین کرده،‌ صدا و موسیقی مناسب را روی آن میکس کند و پس از مراحل پردازش فیلم و ذخیر‌ه‌سازی آن با فرمت‌های مناسب، آن را به صورت کاست ویدئویی و لوح فشرده تحویل دهد.

    آماده‌سازی و به کارگیری صحیح تجهیزات و لوازم تصویربرداری، نورپردازی صحنه‌های داخلی، نورسنجی و تنظیم رنگ، نور و کادر دوربین، تصویربرداری، تصویربرداری روی دست، نوشتن فیلمنامه‌های کوتاه، طراحی استریبوردهای ساده، مدیریت و کارگردانی پروژه‌های تصویربرداری از قابلیت‌ها و توانمندی‌های متعددی است که هنرجویان در این رشته بدان دست خواهند یافت.

    رشته «تصویربرداری» دارای ۱۰۵ ساعت آموزش است که شامل ۴۲ ساعت شایستگی‌های عمومی، ۵۴ ساعت شایستگی‌های فنی و ۹ ساعت شایستگی‌های غیرفنی است.استاندارد مهارت و درس این رشته شامل «کاربر رایانه متشکل از ۲ واحد نظری و ۳ واحد عملی»، «طراحی گرافیکی سیاه و سفید متشکل از یک واحد نظری و ۳ واحد عملی»، «تایپ رایانه‌ای متشکل از یک واحد نظری و ۲ واحد عملی»، «طراحی گرافیکی رنگی متشکل از یک واحد نظری و ۲ واحد عملی»، «تصویربرداری متشکل از ۴ واحد نظری و ۱۰ واحد عملی»، «تدوین و میکس رایانه‌ای متشکل از ۴ واحد نظری و ۱۰ واحد عملی» و «کارورزی متشکل از ۴ واحد عملی» است.

    زمینه اشتغال تصویر برداری:

    ـ به کارگیری نیروی متخصص در امر استفاده از هنر عکاسی و تصویربرداری برای ثبت لحظات تاریخی، اجتماعی، سیاسی و همچنین اشتغال این نیروها در عکاس پزشکی، علمی و صنعتی.

    ـ استفاده از نیروهای متخصص در هنر معماری و استخدام در شرکت‌های تبلیغاتی.

    ـ جذب و استخدام در لابراتورهای چاپ عکس و آتلیه عکاسی.

    هدف از طراحی رشته‌های کاردانش تأمین نیاز بازار کار و نیروی کار ماهر است و فارغ‌التحصیلان این رشته مستقیماً می‌توانند وارد بازار کار شوند، اما اگر دانش‌آموختگان این رشته تمایل به ادامه تحصیل داشته باشند، پس از اخذ دیپلم حرفه‌ای می‌توانند برای ادامه تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و مؤسسات آموزشی عالی و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای و دانشگاه علمی و کاربردی در رشته‌های زیر در مقطع تحصیلات تکمیلی ادامه تحصیل دهند:

    رشته حرفه‌ای تبلیغات، چاپ و نشر، هنرهای تجسمی، سینما و جلوه‌های ویژه، بازی‌های رایانه‌ای، گرافیک و تصویرسازی، روابط عمومی پویانمایی (انیمیشن)

    ۱۳ تصویربرداری ۳۰۴-۱۰۵-۱۰-۳ ۵/۴۲ طراحی گرافیکی­ سیاه و سفید

    طراحی گرافیکی رنگی

    کاربر رایانه

    تایپ رایانه

    تصویربرداری

    تدوین و میکس رایانه­ ای

     

    ۸۳-۸/۰۱ – ف ، هـ

    ۸۳ – ۹/۰۱ – ف ، هـ

    ۸۳-۳/۱۱ – ف ، هـ

    ۸۳-۴/۱۱ – ف ، هـ

    ۸۴ – ۶/۰۸ – ف ، هـ

    ۸۴-۷/۰۸ – ف ، هـ

     

    ۱

    ۱

    ۲

    ۱

    ۴

    ۴

     

    ۳

    ۲

    ۳

    ۵/۱

    ۱۰

    ۱۰

     

    ۴

    ۳

    ۵

    ۵/۲

    ۱۴

    ۱۴

     

    ۳۴

    ۳۲

    ۶۰

    ۳۰

    ۱۲۰

    ۱۲۰

     

    ۱۳۵

    ۹۷

    ۱۲۵

    ۷۰

    ۴۵۰

    ۴۵۰

     

    ۱۶۹

    ۱۲۹

    ۱۸۵

    ۱۰۰

    ۵۷۰

    ۵۷۰

     

     

     

    تصویرسازی و جلوه های ویژه رایانه ای

    ارتباط بصری در مفهوم گسترده آن تاریخ طولانی مدت دارد، زمانی که انسان اولیه برای یافتن غذا به شکار می رفت، جا پای حیوانی را بر روی گل می دید در واقع نوعی نشانه بصری را مشاهده می کرد. به بیان دیگر چشم ذهن وی؛ خود حیوان را مجسم می کرد. اثر گرافیکی می تواند، نشانه باشد مانند علائم جاده های علائم گرافیکی خطوط طرح یا نقاط یک عکس در کنار هم تصاویر را تشکیل می دهند طراحی گرافیک چیزی فراتر از تصویر پردازی و شبیه سازی چیزهایی است که مشاهده می شود. آن ها نشانه هایی هستند که محتواشان به آن ها معنایی واحد می دهد و موقعیت و حضورشان در یک شرایط خاص می تواند به آن ها مفهوم جدیدی ببخشد غالبا به طور معمول کلمات و تصاویر در کنار هم استفاده می شوند که ممکن است گاه متن یا تصویر در آن ارجحیت داشته باشد یا معنی هر یک به واسطه دیگری معین می شود برخی از پیچیده ترین نمونه های طراحی گرافیک بر کلماتی استوار است که مفهوم حقیقی را به تصویر مبهم می دهند.

    دیپلم تصویرسازی کامپیوتری از مجموعه رشته های کاردانش است که مبتنی بر طراحی آثار گرافیکی در زمینه های پوستر، نشانه، لوگو، بروشور، تصویرسازی کتب، نشریات، طراحی جلد کتاب، بسته بندی، جلد CD، آگهی، تبلیغاتی روزنامه ای، طراحی بیلبوردهای شهری، طراحی گرافیکی صفحات وب، کارت ویزیت، اوراق اداری و غیره می باشد. این رشته بر اساس استفاده از بسته های رایانه ای و نرم افزارهای گرافیکی به عنوان ابزار اصلی اجرای طرح پایه ریزی گشته است. هنرجو در طی یک سال آموزش مهارت های پایه در بخش های مبانی هنرهای تجسمی، گرافیک مبانی کامپیوتر و نرم افزارهای گرافیکی را در طی دوره های مختلف، کسب مهارت در طراحی و اجرای آثار گرافیکی و فارغ التحصیلی در این رشته آماده ورود به بازارکار می شود.

    ۳۲ واحد درسی تصویرسازی کامپیوتری

    عنوان استاندارد مهارت و درس کد استاندارد تعداد واحد نظری تعداد واحد عملی مجموع
    رایانه کار مقدماتی ۸۷ – ۱۵/۱/۱ – ف ، هـ ۵ ۶ ۱۱
    رایانه کار پیشرفته ۸۷ – ۱۵/۱/۲ – ف ، هـ ۳ ۵/۵ ۸/۵
    طراح امور گرافیکی با رایانه ۸۷ – ۱۵/۲ – ف ، هـ ۲ ۴ ۶
    کاربر FreeHand ۸۷ – ۱۵/۷ – ف ، هـ ۱ ۱/۵ ۲/۵
    کاربر CorelDraw ۸۷ – ۱۵/۸ – ف ، هـ ۱/۵ ۲/۵ ۴

    زمینه اشتغال تصویرسازی و جلوه های ویژه رایانه ای:

    فارغ التحصیلان دیپلم تصویرسازی کامپیوتری امکان اشتغال در بازار کار در کلیه زمینه های رشته گرافیک از جمله طراحی، صفحه آرایی کتب و نشریات، طراحی کتاب کودک، بسته بندی محصولات، طراحی تبلیغاتی و تجاری و فعالیت در دفتر مجلات و روزنامه ها را دارند.

  • الف) شرایط عمومی:

    ۱- دارا بودن ۱۶ سال تمام
    ۲- صحت و سلامت جسمی و عقلی برای گذراندن دوره
    ۳- رعایت قوانین و مقررات

    ب) شرایط اختصاصی:

    ۱- مراجعه به وب سایت موسسه بینات به نشانی bayenat.ir و تکمیل فرم ثبت نام
    ۲- تهیه یک برگ فتوکپی از کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۴*۳
    ۳- مراجعه حضوری به موسسه بینات واقع در شهر بهارستان و تکمیل فرم ثبت نام و انتخاب رشته و تشکیل پرونده مالی جهت تسویه حساب شهریه
    ۴- دریافت برنامه شرکت در کلاس ها و آزمون

    تذکرات:

    • از آنجاکه اخذ مهارت های دیپلم کاردانش به دو صورت حضوری (آزمون جامع) و ادواری (آزمون های غیرحضوری) می باشد جزئیات کامل هر دو دوره را ضمن مطالعه در قسمت “شیوه نامه و دستورالعمل ها” همین سایت، از کارشناس ثبت نام موسسه سوال نمایید.
    • عزیزانی که به جهت سکونت در شهرهای دورتر امکان مراجعه حضوری به موسسه را ندارند، پس از ثبت نام در سایت به صورت تلفنی هماهنگی های لازم را به عمل آورند.
    • هزینه شرکت در دوره ها وفق دستورالعمل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به شرح ذیل بوده و موسسه شرایط تخفیف و تسهیلات ویژه ی پرداخت را برای کلیه شرکت کنندگان فراهم نموده است
    • در صورت ثبت نام در وب سایت و پرداخت آنلاین مبلغ پیش ثبت نام تعیین شده به میزان ۱۰ درصد تخفیف برای ثبت نام کنندگان در نظر گرفته شده است
    • فرصت ثبت نام به دلیل محدودیت ظرفیت و نیز محدودیت زمانی تعریف شده برای ثبت اطلاعات متقاضیان در سامانه ی متمرکز اداره ارشاد محدود می باشد و متقاضیان می بایست در اسرع وقت نسبت به ثبت نام و تکمیل پرونده اقدام نمایند
    • پس از تکمیل ثبت نام در دفتر موسسه سایر اقدامات و هماهنگی ها برای شرکت متقاضیان در آزمون های پایانی اداره ارشاد راسا توسط موسسه بینات انجام و نیاز به پیگیری و مراجعه متقاضیان به ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی نمی باشد.
    • شماره تلفن ۰۹۳۷۰۲۶۱۴۲۲ به صورت شبانه روزی جهت پاسخ گویی به عزیزان و مشاوره مستقیم آماده پاسخ گویی می باشد.

  • سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

    الف) ترم اول

    ثبت نام و تکمیل پرونده: از ابتدای مهرماه تا ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۹

    شرکت در کلاس های حضوری: از ابتدای مهرماه تا ۳۰ آذرماه ۱۳۹۹

    دریافت نمونه سوالات و جزوات راهنما: از ابتدای آذرماه تا ۲۵ آذرماه ۱۳۹۹

    شرکت در آزمون های جامع پایانی ترم اول: دی ماه ۱۳۹۹

    صدور و تحویل گواهینامه: تا پایان بهمن ماه ۱۳۹۹

     

    ب) ترم دوم

    شرکت در کلاس های حضوری: از ابتدای بهمن ماه ۱۳۹۹ تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۰

    دریافت نمونه سوالات و جزوات راهنما: از ابتدای خردادماه تا ۲۰ خردادماه ۱۴۰۰

    شرکت در آزمون های جامع پایانی ترم دوم: تیرماه ۱۴۰۰

    صدور و تحویل گواهینامه و کارنامه فارغ التحصیلی: تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۰

  • با توجه به لزوم گذراندن دروس عمومی برای آن دسته از متقاضیانی که تا کنون موفق به اخذ نمره قبولی در این دروس نشده اند لازم است تا علاوه بر دریافت گواهی نامه های دروس تخصصی در موسسه بینات، پرونده دروس عمومی متقاضی نیز در یکی از مراکز آموزش از راه دور آموزش و پرورش تکمیل گردد.

    لذا به منظور رفاه حال هنرجویان موسسه بینات، هماهنگی هایی با مرکز آموزش از راه دور “پیام امید” به مدیریت آقای قاضی زاهدی واقع در شهر بهارستان بعمل آمده تا تسریع لازم برای تکمیل واحدهای دروس عمومی صورت پذیرد.

    بدین منظور در صورت تمایل برای مشاوره و ثبت نام با کارشناس این مرکز به شماره ۰۳۱۳۶۸۲۶۳۰۰ تماس حاصل و یا به آدرس “بهارستان خ فرشته جنب مسجد قائم دبیرستان فرهنگ” مراجعه نمایید.

     

    فهرست واحدهای عمومی برای اخذ دیپلم

    کد درس نام درس تعداد واحد پایه تحصیلی
    ۵۴۰۱ دین وزندگی ۱ ۴ سال اول
    ۵۴۳۴ دین وزندگی ۲ ۳ سال دوم
    ۵۴۹۱ دین وزندگی ۳ ۳ سال سوم
    ۵۴۰۲ زبان فارسی ۱ ۲ سال اول
    ۵۴۳۵ زبان فارسی ۲ *** ۲ سال دوم
    ۵۴۰۳ ادبیات فارسی۱ ۲ سال اول
    ۵۴۳۷ ادبیات فارسی ۲ *** ۲ سال دوم
    ۵۴۰۴ عربی ۱ ۲ سال اول
    ۵۴۶۳ عربی ۱/۲** ۱ سال دوم
    ۵۴۶۴ عربی ۲/۲** ۱ سال سوم
    ۵۴۰۵ زبان خارجی ۱ ۳ سال اول
    ۵۴۴۰ زبان خارجی ۲ ۲ سال دوم
    ۵۴۰۹ مطالعات اجتماعی ۳ سال اول
    ۵۴۰۶ فیزیک ۱و آزمایشگاه ۳.۵ سال اول
    ۵۴۰۷ شیمی ۱ وآزمایشگاه ۲.۵ سال اول
    ۵۴۰۸ ریاضی ۱ ۴ سال اول
    ۵۴۱۰ علوم زیستی و بهداشت ۲ سال اول
    ۵۵۱۸ تاریخ معاصر ایران ۲ سال دوم وسوم
    ۵۴۴۶ جغرافیای عمومی و استان ** ۳ سال دوم وسوم
    ۵۴۱۱ تربیت بدنی ۱ *** ۱ سال اول
    ۵۴۵۳ تربیت بدنی ۲*** ۱ سال دوم
    ۵۴۶۱ آمادگی دفاعی ۲ سال دوم

    ** در صورت تغیر رشته از علوم انسانی , به شاخه کاردانش درس زبان فارسی ۲ با کد ۵۴۳۶ به جای زبان فارسی ۲ با کد ۵۴۳۵ پذیرفته می شود. در صورت تغییر از شاخه نظری به شاخه کار دانش , درس عربی ۲ به جای عربی ۱/۲ و عربی ۲/۲ پذیرفته می شود. در صورت تغییر رشته از رشته علوم انسانی به شاخه کار دانش درس جغرافیای ۱ به جای درس جغرافیای عمومی پذیرفته می شود.

    *** با توجه به متقاضیان رشته مهارتی و با رعایت سایر ضوابط این دروس می تواند در پایه سوم نیز ارائه شوند.

  • شهریه

    مطابق نامه شماره ۱۳/۹۹/۸۶۲۲مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۲۹ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان شهریه مصوب سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ برای هر واحد نظری ۴۴۰۰۰ تومان و برای هر واحد عملی ۴۹۰۰۰ تومان بوده و علاوه بر آن ۱۰ درصد مجموع شهریه به عنوان هزینه معرفی به آزمون نهایی اخذ می گردد.

    بر این اساس شهریه هر یک از رشته های مجاز این موسسه به شرح ذیل اعلام می گردد:

     

    نام رشته هزینه واحدهای نظری هزینه واحدهای عملی ۱۰% معرفی به آزمون مجموع کل شهریه (تومان)
    گرافیک رایانه ۴۴۰۰۰*۱۳ ۴۹۰۰۰*۲۹.۵  ۲۰۱۷۵۰ ۲،۳۱۹،۲۵۰
    مدیریت خانواده ۴۴۰۰۰*۲۰ ۴۹۰۰۰*۱۹ ۱۸۱۱۰۰ ۱،۹۹۲،۱۰۰
    عکاسی دیجیتال ۴۴۰۰۰*۱۳ ۴۹۰۰۰*۲۶.۵ ۱۸۷۰۵۰ ۲،۰۵۷،۵۵۰
    تصویربرداری ۴۴۰۰۰*۱۳ ۴۹۰۰۰*۲۹.۵ ۲۰۱۷۵۰ ۲،۳۱۹،۲۵۰
    تصویرسازی ۴۴۰۰۰*۱۵.۵ ۴۹۰۰۰*۲۸ ۲۰۵۴۰۰ ۲،۲۵۹،۴۰۰
    • قیمت ها در جدول فوق به تومان می باشد.به هزینه فوق هزینه تهیه و ارسال کتب و جزوات و ملزومات آموزشی اضافه می شود.

    تسهیلات و تخفیفات موسسه فرهنگی بینات

    هدایا: با توجه به اهمیت تهیه کتاب های رشته های مختلف، موسسه بینات کتب درسی، جزوات کمک آموزشی و نمونه سوالات را  بصورت رایگان برای  ثبت نام کنندگان ارسال می نماید.

    اقساط شهریه: موسسه بینات به جهت اهداف فرهنگی خود شرایط ویژه ای جهت دریافت شهریه بصورت اقساط بلند مدت و متناسب با وضعیت مالی متقاضیان فراهم نموده است.

    تخفیف: در صورتی که متقاضیان  در وب سایت موسسه ، ثبت نام خود را قطعی نمایند، از ۱۰ درصد تخفیف در کل شهریه برخوردار خواهند شد. 

     

  • پاسخنامه کتاب کاربر رایانه

    نمونه سوالات دروس گرافیک سیاه و سفید و رنگی

  • تکمیل فرم ثبت نام